Villkor

Folk kan använda tjänster som Kopainstagramfoljare.com erbjuder enligt följande villkor. Genom att registrera dig för att använda sådana tjänster godkänner du och har läst och fullt förstått detta kontrakts användarvillkor.

1. Allmänt
Detta är det senaste villkorskontraktet på eller efter 5 May 2015.

De som inte godkänner alla tjänstevillkor för denna hemsida av kopainstagramfoljare.com ska inte registrera sig eller godkänna detta kontrakt.

Alla förändringar som inträffar förändrar och ersätter alla godkännelser som tidigare skett.

2. Tjänster
kopainstagramfoljare.com kommer endast användas för marknadsföringssyften av dina bilder och konto på Instagram.

kopainstagramfoljare.com garanterar inte att dina senaste följare kommer interagera med uppladdningar du gör senare, vi garanterar endast att du för dina följare du betalar för och interagerar därmed genom processen. Alla uppladdningar gjorda efter kommer bortses.

Du ska inte ladda upp någonting på kopainstagramfoljare.com och det inkluderar nakenhet eller allt material som inte accepteras av eller är lämpligt för Instagram.

3. PayPal
När du skaffar våra tjänster godkänner du att tydligt förstå och godkänna vad du skaffar och att du inte kommer lämna in en falsk tvist på PayPal.

Om ett falskt försök görs att lämna in en tvist ges vi tillåtelsen, om det krävs, att ta tillbaka alla dina likes och följare, ta bort ditt konto och permanent bannlysa din IP-adress.

4. Registrering
När du registrerar / accepterar detta kontrakt godkänner du att du är äldre ån 13 år gammal.

5. Copyright
Du skall inte kopiera någon programmering, text eller bilder som används på kopainstagramfoljare.com’s hemsida utan att få en skriftlig godkännelse av en representant av kopainstagramfoljare.com.

6. Instagram
Du ska endast använda kopainstagramfoljare.coms hemsida på sätt som håller sig till alla kontrakt du har gjort med instagram som finns att läsa på deras sida för användarvillkor.

7. Risker
kopainstagramfoljare.com ansvarar inte på något sätt för någon kontoavstängning eller bildborttagning som Instagram utför.

8. Ansvarsfriskrivning
kopainstagramfoljare.com skall inte skyllas för några skador som du eller ditt företag orsakas till sist. kopainstagramfoljare.com ger inga garantier av någon sort som inte står i tjänsterna vi erbjuder. Eftersom kopainstagramfoljare.com använder sig av internet för att leverera dess tjänster kan vi inte garantera upptid / tillgång till vår hemsida.

9. Modifiering av villkor
Dessa tjänstevillkor kan ändras när som helst. Notifiering av ändringen kommer funderas över att ges och kommer gälla på dagen vi anger på hemsidan. Förändringar som görs kommer glla på dagen som de läggs upp på vår hemsidan. Ingen tillagd notis behöver utfärdas av kopainstagramfoljare.com om du fortsätter använda vår mjukvara/hemsida.

Pengarna tillbaka-policy
Det är vårt viktigaste mål att uppfylla alla våra kunders krav. Därför ger vi dig pengarna tillbaka krona för krona inom en period av 30 dagar i fall resultaten av beställningen inte möter dina krav.

Integritetspolicy
Detta är en policy som täcker hur vi använder din personliga information. Vi är väldigt seriösa om din integritet och kommer ta alla åtgärder som krävs för att se efter din privata information.
All privat information vi tar emot kommer endast användas för att lämna in din beställning. Vi kommer inte sälja eller dela ut informationen vi har fått av dig till någon.