Våra vangliste frågor

Vilka är ni?

Kopainstagramfoljare.com är ett högt uppsatt och pålitligt namn inom social marknadsföring. Majoriteten av våra rivaler erbjuder dåliga tjänster och även dem som kommer i närheten av våra tjänster tar mycket mer betalt!

Hur erbjuder ni Instagram likes/följare?

Genom flera år av av ingenjörskonst har vi kunnat förbättra vår egna distinkta och taktiska metod som låter oss erbjuda högsta kvalitet av marknadsföring till ett riktigt lågt pris.

Behöver ni någon kontoinformation för att fungera?

Vi behöver ingen känslig information för att slutföra dina beställningar. Lösenordet till ditt konto är i säkra händer. Allt vi beöver är att ditt kontos profil är inställd på offentlig och ditt Instagram-ID/bild-URL.

Vilken tid tar det för att beställningar ska ses på mitt konto?

Vår marknadsföring är optimerad att leverera dina beställningar nästan direkt. Tiden då du behövde vänta långa dagar innan marknadsföringen nådde ditt konto är över. Bearbetningen av beställningarna görs på samma dag, och du kommer kunna se din marknadsföring på ditt konto inom några timmar. Det är viktigt att veta att om vi får problem med servrarna kan det ta maximalt 48 timmar att få din beställning.

Hur kan jag kontakta er?

Kundrelationer är en stor del av vad som gör oss unika bland leverantörer av social media-marknadsföringstjänster. Vi är stolta över vår kundrelationsgrupp som är beredd på att hjälpa dig 24/7 genom emailsupport. Om du undrar något får du ett svar på din fråga så snabbt som möjligt.

Det har gått mer än en dag och jag kan inte se mina följare / likes, vad ska jag göra?

Om du inte kan se din beställning inom tidsspannet av beställningen, ha tålamod. Vi garanterar att din marknadsföring kommer levereras. Tidvis blir det komplikationer som orsakas av Instagrams egna förändringar i deras system som kan fastna.

Erbjuder ni genuina följare?

Alla följare är existerande användare på Instagram som inte är aktiva.

Kommer er tjänst få mitt konto avstängt?

Inte alls! Vi har länge sålt våra tjänster i enlighet med Instagrams regler och vi har aldrig fått en användare avstängd på grund av vår marknadsföring.

Har ni prisavdrag?

Vi har ofta prisavdrag på paketen. Vi erbjuder oftast prisavdrag för de som köpes Instagram följare mer än en gång.

Kommer era följare ofölja mig efter en stund?

Vi har en benägenhet att leverera tillagda följare. Likväl kommer våra följare inte ofölja dig efter.

Min order har avslutats och jag vet inte varför, vad ska jag göra?

Kontakta supporten omedelbart och ge dem all viktig information du kan ge som skulle kunna hjälpa oss att identifiera problemet. Det är en del av vår policy att hantera och lösa sådana problem så snabbt som möjligt.

Erbjuder ni pengarna-tillbaka-garanti?

Det är vårt viktigaste mål att uppfylla alla våra kunders krav. Därför ger vi dig pengarna tillbaka krona för krona inom en period av 30 dagar i fall resultaten av beställningen inte möter dina krav.

Vilka betalningsmetoder accepteras?

Vi accepterar varje stort kreditkortsföretag och betalning via PayPal. Vi strävar efter att möta betalningskraven av alla våra kunder.